Derfor byttet Elisabet Omega-3 merke

Elisabet Bjørnstad har brukt ulike kosttilskudd for å få i seg nok omega-3. Da hun kom over en test på nettet, endret hun produkt på dagen.

Elisabet Bjørnstad har brukt ulike kosttilskudd for å få i seg nok omega-3. Da hun kom over en test på nettet, endret hun produkt på dagen.

Kvaliteten som smak og holdbarhet har økt betydelig, særlig de siste 10-årene. Og de aller siste produktene på markedet er det som kalles høyrenset- og høykonsentrert omega-3 med over 95% omega-3 fettsyrer.

Fordelen med et slikt produkt gjør blant annet at du kun trenger å ta én kapsel om dagen for å dekke ditt daglige behov både av omega-3 og D-vitamin, samtidig får du i deg minimale mengder med unødvendig fett, kalorier og miljøgifter.

“Jeg har alltid vært opptatt av kosthold og spiser både variert og sunt, men har ikke visst om jeg får i meg nok omega-3. Derfor ble jeg interessert da jeg så en analyse utført på norske omega-3-produkter på Facebook. Testvinneren var PurOmega 95%, og det fikk meg til å bestille kosttilskuddet”, sier Elisabet Bjørnstad.

Elisabet Bjørnstad

Elisabet har tidligere prøvd ulike omega-3-tilskudd kjøpt på apotek, men har erfaring med tilbakeslag av transmak.

“Det slipper jeg nå. Jeg har ikke opplevd dette etter å ha tatt PurOmega-kapslene. Og dét er et stort pluss”, sier hun.

Prøv testvinneren PurOmega 95% til kun 147,-

 

Kundeanmeldelser

Solfrid Sandøy
Solfrid Sandøy  (17.01.2020)
«

Det er første gang jeg har tatt Omega-3 kapsler, uten noen form for raping av sur smak

»
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin  (11.12.2019)
«

Setter stor pris på at det er såpass høy prosent ren Omega-3 i PurOmega 95%, og at det er 10 mikrogram vitamin D i den

»

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake – uansett om du tar andre omega-3 kapsler eller tran fra før.Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8).

For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.