Gikk fra tran til kapsler – oppdaget markedets høyeste omega-3 konsentrasjon

Når man har fire barn og ni barnebarn, og i tillegg er med i trimgruppe og kor, gjelder det å være i god form. For Kirsti Hervik (65) handler det om å spise sunt, være i bevegelse – og ikke minst sørge for å få i seg nok Omega-3.

Når man har fire barn og ni barnebarn, og i tillegg er med i trimgruppe og kor, gjelder det å være i god form. For Kirsti Hervik (65) handler det om å spise sunt, være i bevegelse – og ikke minst sørge for å få i seg nok Omega-3.

– Jeg går turer i fjellet, er med i trimgruppe, synger i kor, treffer venner, er sammen med barn og barnebarn og tar meg av hus og hjem, så ja, det er full fart, ler Kirsti.

Selv om hun beskriver helsen sin som svært god, tar hun den ikke for gitt.

– Jeg forsøker å spise sunt og variert, og tar Omega-3-tilskudd fra PurOmega hver eneste dag. På den måten bidrar jeg til å pleie og opprettholde mange av kroppens viktigste funksjoner, og i tillegg føles det bra, sier hun.

PurOmega 95% er utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået. Selv om du tar andre Omega-3 kapsler eller tran fra før, garanteres en økning på minimum 30% Omega-3 i kroppen. Én kapsel om dagen er alt du trenger for å dekke kroppens behov for både Omega-3 og vitamin D. Ved hjelp av moderne teknologi for rensing får du høyest mulig konsentrasjon av Omega-3, og ikke minst et produkt helt uten giftstoffer og tungmetaller.

Her får du halv pris på PurOmega

Valgte PurOmega på grunn av produktets høye Omega-3 konsentrasjon

Kirsti har alltid tatt tran, men da hun kom over en annonse for PurOmega og oppdaget at oljen inneholder den høyeste Omega-3 konsentrasjonen på markedet, bestemte hun seg for å bytte merke.

– I tillegg til den høye konsentrasjonen av Omega-3, liker jeg abonnementsløsningen. Regelmessig kommer kosttilskuddet i posten, og alt jeg trenger å gjøre, er å huske å ta én kapsel om dagen, sier hun.

Kirsti forteller også at hun ikke opplever noe ubehagelig ettersmak fra kapslene, og at hun kjenner på flere positive helseeffekter.

– Nå opplever jeg at jeg er mindre forkjølet, og det er fantastisk – jeg har nemlig ikke tid til å være syk, ler hun.

PurOmega 95% er markedets mest konsentrerte omega-3 produkt og garanterer økt effekt– uansett om du tar andre omega-3 kapsler eller tran fra før.

Her får du halv pris – 30 dagers forbruk for kun 147,– (ordinær pris: 294,–)

 


Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon, immunsforsvarets normale funksjon, normale tenner og normale knokler.

Kundeanmeldelser

Solfrid Sandøy
Solfrid Sandøy  (17.01.2020)
«

Det er første gang jeg har tatt Omega-3 kapsler, uten noen form for raping av sur smak

»
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin  (11.12.2019)
«

Setter stor pris på at det er såpass høy prosent ren Omega-3 i PurOmega 95%, og at det er 10 mikrogram vitamin D i den

»

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake – uansett om du tar andre omega-3 kapsler eller tran fra før.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8).

For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.