Henny Marie (36) har ikke vært syk siden hun begynte med markedets mest konsentrerte Omega-3

Hverdagen til tobarnsmoren Henny Marie Larsen er alt annet enn rolig, og fordi familien ikke får i seg så mye fisk som de burde, supplerer hun med daglig omega-3 tilskudd fra PurOmega.

Hverdagen til tobarnsmoren Henny Marie Larsen er alt annet enn rolig, og fordi familien ikke får i seg så mye fisk som de burde, supplerer hun med daglig omega-3 tilskudd fra PurOmega.

– Alle i familien spiser relativt sunt og variert, men jeg må ærlig innrømme at uka har mer enn én lørdag, ler Henny Marie.

Småbarnsmoren fra Manstad forteller at de heller ikke spiser så mye fisk som de burde, og at det er en av grunnene til at hun nå tar Omega-3 tilskudd daglig.

– Fordi jeg sliter med smerter i muskler og ledd, tar jeg jevnlig blodprøver, blant annet for å se på omega-3-6-9-balansen. Etter at jeg begynte med PurOmega, har nivåene vært helt perfekte, sier hun fornøyd.

PurOmega 95% er utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået. Selv om du tar andre Omega-3 kapsler eller tran fra før, garanteres en økning på minimum 30% Omega-3 i kroppen. Én kapsel om dagen er alt du trenger for å dekke kroppens behov for både Omega-3 og vitamin D. Ved hjelp av moderne teknologi for rensing får du høyest mulig konsentrasjon av Omega-3, og ikke minst et produkt helt uten giftstoffer og tungmetaller.

Her får du halv pris på PurOmega

Gir Omega-3 tilskuddet til datteren

Henny Marie sier hun ikke vært syk siden hun begynte å ta PurOmega

Henny Marie har tatt PurOmega i godt over ett år og merker flere positive helseeffekter, og i tillegg orker hun mer.

– Jeg er mer opplagt, og når jeg tenker meg om, har jeg ikke vært syk siden jeg begynte å ta tilskuddet, forteller hun, og legger til at hun også gir kapslene til datteren sin på 10 år.

– Selv om kapslene er store, er de lette å svelge, selv for datteren min. Det er også positivt at man bare trenger å ta én kapsel om dagen for å opprettholde kroppens Omega-3 nivåer, og at man i samme sleng får dekket kroppens behov for vitamin D.

PurOmega 95% er markedets mest konsentrerte omega-3 produkt og garanterer økt effekt– uansett om du tar andre omega-3 kapsler eller tran fra før.

Her får du halv pris – 30 dagers forbruk for kun 147,– (ordinær pris: 294,–)

 


Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon, immunsforsvarets normale funksjon, normale tenner og normale knokler.

Kundeanmeldelser

Solfrid Sandøy
Solfrid Sandøy  (17.01.2020)
«

Det er første gang jeg har tatt Omega-3 kapsler, uten noen form for raping av sur smak

»
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin  (11.12.2019)
«

Setter stor pris på at det er såpass høy prosent ren Omega-3 i PurOmega 95%, og at det er 10 mikrogram vitamin D i den

»

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake – uansett om du tar andre omega-3 kapsler eller tran fra før.Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8).

For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.