Henrik (42) økte Omega-3 nivået med 45% på to måneder

Henrik Godager har ukentlig spist fisk og daglig inntatt den sedvanlige spiseskjeen med tran. Som de aller fleste av oss andre, levde han i troen om at dette var tilstrekkelig for å dekke kroppens behov for Omega-3 fettsyrer.

Henrik Godager har ukentlig spist fisk og daglig inntatt den sedvanlige spiseskjeen med tran. Som de aller fleste av oss andre, levde han i troen om at dette var tilstrekkelig for å dekke kroppens behov for Omega-3 fettsyrer.

Veddemål med en kamerat

Etter å ha blitt fortalt om en Omega 3-test av en kamerat, var Henrik overbevist om at han ville få best resultat av de to ved en slik måling. Henrik bestilte Puromega 95% kapsler med effektgaranti på PurOmegas nettsider – hvor han fikk tilsendt gratis omega-3 “test kit”. Etter rundt to uker var analysen klar og Henrik fikk seg en stor overraskelse; Omega 3 nivået lå bare på 5,3 %.

– Dette var egentlig veldig overraskende og litt skuffende, forteller Henrik Godager. Jeg var helt sikker på at jeg skulle score veldig høyt på denne testen, fortsetter han.

Det er individuelle forskjeller

– Vi mennesker er alle ulike på individnivå, mengdene av de ulike næringsstoffene din kropp trenger, er ulikt hva min kropp trenger, forteller Professor Christian A. Drevon.

Drevon er medeier og aktiv bidragsyter i analysefirmaet Vitas Lab i Forskningsparken i Oslo. De sitter på en betydelig mengde blodprøvedata fra nordmenn. Datamaterialet viser at gjennomsnittlig Omega 3 nivå i Europa er på indeks 4%, mens det gunstige tallet skal være indeks 8%. Dette er spesielt viktig med tanke på å forebygge hjerte- og karsykdommer

For å sette dette i kontekst kan det eksemplifiseres ved at noen kanskje oppnår tilstrekkelig Omega-3 nivå i kroppen gjennom å spise to måltider fet fisk i uken, mens andre må spise 4 tilsvarende måltider for å oppnå samme nivå av Omega-3, sier han.

To måneder med Puromega 95% kapsler

Testresultatet til Henrik viste at han haddde økt Omega-3 nivået i kroppen med hele 45 % på to måneder

Henrik er nå fast bestemt på å korrigere inntaket av Omega-3 fettsyrer for å øke sin omega-3 indeks til over 8 %. I to måneder spiser han èn kapsel hver dag av PurOmega 95%, før han på nytt foretar en blodmåling. Denne gang har Henrik grunn til å juble, resultatet av testen er imponerende 7,7 % (opp fra 5,3%). Dette utgjør en reell økning på 45% på to måneder.

– Vi anbefaler egentlig å vente 4 måneder før man foretar ny test, sier Professor Drevon. Fire måneder er valgt fordi mye av fettsyrene i blodet finnes i røde blodlegemer og levetiden for røde blodlegemer er 4 måneder, forklarer han.

Henrik er meget fornøyd med økningen i omega-3 nivå så langt, og er optimistisk med tanke på videre resultater.

– Jeg kan garantere at jeg fra nå av vil spise mer fet fisk og ta PurOmega 95% kapsler, sier Henrik. Om et halvt år skal jeg ta en ny test, og da håper jeg å oppnå en indeks godt over 8 %, sier Henrik med et stort smil.

PurOmega 95% er markedets mest konsentrerte omega-3 produkt og garanterer 30% økt Omega-3 nivå – uansett om du tar andre omega-3 kapsler eller tran fra før.

Her får du halv pris – 30 dagers forbruk for kun 147,– (ordinær pris: 294,–)

 


Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon, immunsforsvarets normale funksjon, normale tenner og normale knokler.

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake – uansett om du tar andre omega-3 kapsler eller tran fra før.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8).

For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.