Etter at Thomas (43) fant dette produktet, kommer han aldri til å bytte igjen

Thomas Larsen Kildebo er en travel tobarnsfar med fulltidsjobb, hus og hage, og ikke minst stor interesse for barnas favoritthobby: ishockey. For å få energi til alt han ønsker å gjøre, er han nøye med å ta omega-3 tilskudd fra PurOmega hver eneste dag.

Thomas Larsen Kildebo er en travel tobarnsfar med fulltidsjobb, hus og hage, og ikke minst stor interesse for barnas favoritthobby: ishockey. For å få energi til alt han ønsker å gjøre, er han nøye med å ta omega-3 tilskudd fra PurOmega hver eneste dag.

– Hverdagen min er variabel, men som oftest hektisk, med full jobb og barn som skal følges opp, spesielt eldstemann som driver mye med ishockey, forteller Thomas.

43-åringen fra Sarpsborg innrømmer at kostholdet kunne vært bedre, men at både han og resten av familien forsøker å spise sunt og variert.

– Fordi kostholdet ikke er helt optimalt, har jeg alltid vært nøye med å ta Omega-3 tilskudd. For cirka ett år siden kom jeg over en annonse for PurOmega, og nå kommer jeg aldri til å bytte tilbake, sier Thomas.

Han forteller at han hovedsakelig valgte PurOmega fordi produktet inneholder markedets høyeste konsentrasjon av omega-3. (Analysedata juni 2020)

– Jeg tar jevnlig blodprøver for å undersøke kroppens omega-3-6-9-balanse, og nivåene er heldigvis alltid perfekte, forteller Thomas fornøyd.

Med PurOmega 95 % vet du at kroppen får det den trenger av Omega-3, samt vitamin D. Ved hjelp av moderne teknologi for rensing er du sikret et rent og naturlig produkt, helt fritt for tungmetaller, giftstoffer og harsk ettersmak.

Gull med abonnementsløsning i en hektisk hverdag

Thomas forteller at han aldri tatt ut en eneste egenmelding.

Selv om Thomas alltid har hatt god helse – faktisk har han ikke tatt ut en eneste egenmelding på flere år – er han opptatt av å forebygge sykdom og ta godt vare på seg selv.

– Da jeg så at PurOmega inneholder markedets høyeste konsentrasjon av omega-3, byttet jeg raskt. I tillegg syns jeg det er fint at det er et norsk produkt, og ikke minst at det ikke gir noe guffen ettersmak, slik andre Omega-3 produkter ofte gjør.

Thomas trekker også frem hvor praktisk det er med en abonnementsløsning.

– Jeg liker at jeg får tilskuddet levert i postkassen rett utenfor døren. I en travel hverdag er det gull!

 

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen – og har effektgaranti.

Her kan du bestille PurOmega 95%

 


Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon, immunsforsvarets normale funksjon, normale tenner og normale knokler.

Kundeanmeldelser

Solfrid Sandøy
Solfrid Sandøy  (17.01.2020)
«

Det er første gang jeg har tatt Omega-3 kapsler, uten noen form for raping av sur smak

»
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin  (11.12.2019)
«

Setter stor pris på at det er såpass høy prosent ren Omega-3 i PurOmega 95%, og at det er 10 mikrogram vitamin D i den

»

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8). For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.