PurOmega 95% vs.
WHC UnoCardio 1000

WHC UnoCardio 1000 er kåret til beste fiskeoljeprodukt de siste årene av det uavhengige selskapet Labdoor.com. Under finner du en ernæringsmessig sammenligning mellom vår PurOmega 95% og WHC UnoCardio 1000.

WHC UnoCardio 1000 er kåret til beste fiskeoljeprodukt de siste årene av det uavhengige selskapet Labdoor.com. Under finner du en ernæringsmessig sammenligning mellom vår PurOmega 95% og WHC UnoCardio 1000.

PurOmega 95% er fiskeoljekapsler med mål om å være det høyest konsentrerte Omega-3 produktet. Det synes da naturlig å gjennomføre en analysemåling av vår PurOmega 95% opp mot WHC UnoCardio 1000, det høyest rangerte fiskeoljeproduktet på uavhengige Labdoor.com (Quality rankings). Analysen ble utført i juni 2020 av Institute of Aquaculture, University of Stirling, UK. Her er resultatene:

Omega-3 konsentrasjon

Diagrammet nedenfor viser hvor stor andel det er av Omega-3 (målt i volumprosent) i produktene.

Figur: Ref. analysedata juni 2020 – Institute of Aquaculture

EPA/DHA (Omega-3 fettsyrer)

De viktige fettsyrene EPA og DHA er langkjedede fettsyrer som inngår i Omega-3. Diagrammet nedenfor viser hvor stor andel det er av EPA og DHA (målt i volumprosent) i produktene.

Figur: Ref. analysedata juni 2020 – Institute of Aquaculture

Enumettet fett, mettet fett og omega-6

Gjennom et normalt kosthold får vi i oss nok enumettet fett, mettet fett og omega-6, det er derfor ikke nødvendig å supplere med dette gjennom kosttilskudd. Diagrammet under viser nivået av dette (målt i volumprosent) hos de to merkene:

Figur: Ref. analysedata juni 2020 – Institute of Aquaculture

 

Oppsummering

PurOmega 95% har en noe høyere konsentrasjon av Omega-3 og EPA/DHA, samt en noe lavere samlet andel av enumettet fett, mettet fett og omega-6.

WHC UnoCardio 1000 var målet og målestokken den gang vi i PurOmega startet å utvikle vår 95%. Vi er glade for at vi kan tilby samme høye kvalitet som det best rangerte fiskeoljeproduktet på Labdoor.com.

Prøv PurOmega 95%

 

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake – uansett om du tar andre omega-3 kapsler eller tran fra før.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene).

For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.