Universitetet i Stirling, UK (Laboratorium)

Et profesjonelt laboratorium på University of Stirling, UK som opererer under strenge medisinske bestemmelser og kvalitetskontroll, analyserer blodprøven og rapporterer resultatet i henhold til internasjonale standarder.

Institute of Aquaculture ved University of Stirling er et internasjonalt senter for akvakultur og er det største i sitt slag i verden. Senterets visjon er å takle globale problemer innen matsikkerhet, sult og bærekraft gjennom akvakultur. Det er anerkjent ved sin tildeling av The Queen’s Anniversary Prize i Storbritania. Senteret har et internasjonalt rykte for sin undervisning, sin forskning i verdensklasse, sin teknologiske innovasjon og sin rådgivning innenfor havbruk.

Omega- 3 fettsyre analyse


Instituttet gjennomfører analyse av Omega-3 fettsyrer for en rekke farmasøytiske selskaper, helsepersonell og patologilaboratorier. NAS støtter også forskningsprosjekter som involverer måling av Omega-3 status. Siden 2007 har NAS jobbet med forsknings- og kommersielle partnere for å utføre analyse av fettsyrer i røde blodceller (RBC). En rask metode er også utviklet for å måle Omega-3 status ved å bruke en enkelt dråpe blod.

Kvalitetskontroll


NAS opererer for tiden etter ISO 17025-standarden for analytiske laboratorier.

Personalets kompetanse


James Dick (NAS Teknisk sjef) er ansvarlig for den samlede tekniske driften av tjenesten og for å sikre at utstyret og fasilitetene reflekterer en moderne analytisk leverandør. Kundetilfredshet er et essensielt element i rollen, og uavhengig og konfidensiell rapportering er garantert. James har over 30 års analytisk erfaring innen lipidanalysemetodikk og er trent i alle aspekter av avanserte kromatografiske teknikker inkludert HPLC, LC-MS / MS, GC, GC / MS og GC-MS / MS.

Fiona Strachan (NAS Quality Manager) er ansvarlig for å koordinere aktivitetene og prosedyrene som kreves for å sikre at den analytiske ytelsen og den påfølgende rapporteringen til kundene er til den høye standard som forventes av ISO 17025 kvalitetssystem. Fiona har over 20 års analytisk erfaring, spesielt knyttet til lipidoksidasjonsprodukter, HPLC-instrumentering, og metodikken for analyse av karotenoidpigmenter, vitaminer og aminosyrer, og nylig LC-MS / MS instrumentering for analyse av vitamin D .

Les mer på instituttets nettside

Bestill Omega-3 «Test Kit»


Les også:

Omega-3 Test Kit

En bloddråpe-hjemmetest som måler Omega-3 indeks og Omega-6/Omega-3 ratio i blodet ditt.

Bestill Omega-3 Test Kit

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake – uansett om du tar andre omega-3 kapsler eller tran fra før.

Ønsker å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene).

For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.