Universitetet i Stirling, UK (Laboratorium)

Et profesjonelt laboratorium på University of Stirling, UK som opererer under strenge medisinske bestemmelser og kvalitetskontroll, analyserer blodprøven og rapporterer resultatet i henhold til internasjonale standarder.

Institute of Aquaculture ved University of Stirling er et internasjonalt senter for akvakultur og er det største i sitt slag i verden. Senterets visjon er å takle globale problemer innen matsikkerhet, sult og bærekraft gjennom akvakultur. Det er anerkjent ved sin tildeling av The Queen’s Anniversary Prize i Storbritania. Senteret har et internasjonalt rykte for sin undervisning, sin forskning i verdensklasse, sin teknologiske innovasjon og sin rådgivning innenfor havbruk.

Omega- 3 fettsyre analyse


Instituttet gjennomfører analyse av Omega-3 fettsyrer for en rekke farmasøytiske selskaper, helsepersonell og patologilaboratorier. NAS støtter også forskningsprosjekter som involverer måling av Omega-3 status. Siden 2007 har NAS jobbet med forsknings- og kommersielle partnere for å utføre analyse av fettsyrer i røde blodceller (RBC). En rask metode er også utviklet for å måle Omega-3 status ved å bruke en enkelt dråpe blod.

Kvalitetskontroll


NAS opererer for tiden etter ISO 17025-standarden for analytiske laboratorier.

Personalets kompetanse


James Dick (NAS Teknisk sjef) er ansvarlig for den samlede tekniske driften av tjenesten og for å sikre at utstyret og fasilitetene reflekterer en moderne analytisk leverandør. Kundetilfredshet er et essensielt element i rollen, og uavhengig og konfidensiell rapportering er garantert. James har over 30 års analytisk erfaring innen lipidanalysemetodikk og er trent i alle aspekter av avanserte kromatografiske teknikker inkludert HPLC, LC-MS / MS, GC, GC / MS og GC-MS / MS.

Fiona Strachan (NAS Quality Manager) er ansvarlig for å koordinere aktivitetene og prosedyrene som kreves for å sikre at den analytiske ytelsen og den påfølgende rapporteringen til kundene er til den høye standard som forventes av ISO 17025 kvalitetssystem. Fiona har over 20 års analytisk erfaring, spesielt knyttet til lipidoksidasjonsprodukter, HPLC-instrumentering, og metodikken for analyse av karotenoidpigmenter, vitaminer og aminosyrer, og nylig LC-MS / MS instrumentering for analyse av vitamin D .

Les mer på instituttets nettside

Bestill Omega-3 «Test Kit»


Les også:

PurOmega 95%.

PurOmega 95% er fiskeoljekapsler tuftet på en norsk idé og tøffe mål om å skape den mest konsentrerte Omega-3.

Prøv PurOmega 95%