Din score:

0  mg/dag

-

500mg/dag

-

250 mg/dag
Anbefalt av WHO
(Verdens helseorganisasjon)

0  mg/dag

Hvit fisk

0  mg/dag

Fet fisk

0  mg/dag

Tran

0  mg/dag

Omega-3 kosttilskudd


Hvordan fungerer denne online Omega-3 testen?

For å gjøre resultatet av denne Omega-3 testen så nøyaktig som mulig, har vi identifisert en rekke forskjellige kilder til EPA/DHA og beregnet gjennomsnittsverdier for bruk i denne testen. Denne testen er kun ment som en god indikasjon på om du får i deg nok av de essensielle Omega-3 fettsyrene EPA/DHA som anbefalt av WHO (Verdens helseorganisasjon).

Hvit/mager fisk: 235 mg pr. porsjon
Fet fisk: 541 mg pr. porsjon
Tran: 1000 mg pr. dagsdose
Omega-3 tilskudd: 530 mg pr. dagsdose


Omega-3 Hjemmetest:

Ønsker du å få vite ditt reelle Omega-3 nivå? PurOmega tilbyr et Omega-3 “Test Kit” der du enkelt tar en blodprøve hjemme og sender denne til analyse. Analysen gir deg svar på din Omega-3 index og Omega-6/Omega-3 ratio.
Les mer om Omega-3 “Test Kit”

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8). For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.