Styrken
ligger i vår
nysgjerrighet.

I 2016 stilte vi oss selv et naivt spørsmål. Vi hadde en enkel problemstilling som skulle gi oss mye arbeid og hodebry.

“Hvorfor i all verden finnes ingen fiskeolje som har sin styrke i styrken – og ikke bare på pris? Eller sagt på en litt annen måte: Hvordan kan vi flytte fokus vekk fra hvor mye du betaler, til hva du faktisk betaler for?”

Ja, hvorfor har utviklingen av Omega-3 nærmest stått stille i over hundre år? Da, som nå, var vi en håndfull entusiaster som lette etter bedre svar. Vi hadde funnet hverandre i en iver etter å lage bedre alternativer. Vi følte at hele produktkategorien som kalles helsekost var moden for en rystende revolusjon. Og nå ville vi filleriste butikkhyllene med stort sett like Omega-3 alternativer.

En god dose norsk naivitet og blåøyd pågangsmot fikk oss til å banke på dørene til noen landets mest respekterte forskere – som knapt noen ellers tenker på å forstyrre.

Til vår overraskelse ble vi tatt imot med tålmodighet og interesse. Forskerne kunne fortelle at det var mulig å lage et bedre produkt, men at det ville bety at vi måtte ha stålkontroll med hele fremstillingsprosessen og at vi måtte legge til noen nye tiltak. Vi hadde spurt de beste, og fikk de beste – og mest krevende – svarene.

“Vi var godt i gang, men fortsatt bare en nysgjerrig nykommer i et marked der de største aktørene har aner tilbake til 1800-tallet”

Vi reiste ut av Norge for å studere Omega-3 industrien i blant annet Statene, og vi fortsatte ferden med besøk hos institutter og miljøer som kunne hjelpe oss å fremstille en fiskeoljekapsel med langt høyere og renere innhold av Omega-3.

En av våre mange oppdagelser var at fiskeolje altfor ofte får en harsk smak under fremstillingsprosessen, fordi den utsettes for uønsket luft. Selv små lekkasjer og ørlite oksidering kan ødelegge kvaliteten på produkter som markedsføres som optimale.

Avsløringen fikk oss til å investere i ny produksjonsteknikk som gjør påfyllingen og lagringen i kapsler fullstendig beskyttet ved hjelp av nitrogen. 

Fun fact: Fiskeoljen er aldri i kontakt med oksygen i fiskekroppen, så hvorfor skal den være det i en kapsel?

Metoden vi hadde funnet var kanskje genial, men den var langt fra den billigste måten å lage det vi mener er verdens beste kapsler på.

Så tenkte vi: Vedtatte sannheter om Omega-3 kapsler vil aldri bli avkledd. Resultatet er her nå – en norsk idé om en mer konsentrert Omega-3. Noe du burde fått tilbud om for lenge siden, men som du altså kan prøve nå.

Styrken vår ligger i vår norske nysgjerrighet og kvaliteten til vår PurOmega 95% – og vi er sertifisert med bærekraftig produksjon av Friends of the Sea.

Vi tør å utfordre kjempene, fordi vi har et produkt som du ellers ikke finner i butikkhyllene. Kanskje du er litt som oss – vi gjør det vi mener er best, ikke det alle andre gjør. 

Prøv PurOmega 95% – markedets mest konsentrerte Omega-3

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8). For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.