Spørsmål

 • Hvor lang tid tar det før jeg får forsendelsen min? Arrow

  Du har pakken i postkassen innen 3–10 dager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi sender stort sett pakken dagen etter bestilling, så det er postgangen som bestemmer hvor lang tid det tar.

 • Hvordan betaler jeg for varen? Arrow

  Hos oss trenger du ikke betale før du har produktene i hendene. Fakturaen legges nemlig med pakken, noe som også betyr at du slipper å gi fra deg kortinformasjonen.

 • Kan jeg angre på bestillingen, og sende produktet i retur? Arrow

  Ja, du kan angre på bestillingen i 14 dager etter at du gjorde ordren. Så lenge produktet er uåpnet. Ta kontakt med kundeservice dersom du vil benytte angreretten. Du som har abonnement hos PurOmega har kun angrerett på første pakke.

 • Hvilke forpliktelser har jeg når jeg kjøper produkter fra PurOmega? Arrow

  Absolutt ingen. Produktene våre selges som abonnement uten bindingtid. Dessuten sender vi deg først en måneds forbruk for at du skal prøve produktet. Etter det får du 2 måneders forbruk hver andre måned. Du kan si opp abonnementet når som helst, men senest 14 dager før utsendelse av neste pakke for at også den skal kanselleres. Dette er fordi pakken gjøres klar for deg tidligere, slik at du ikke skal rekke å gå tom og dermed miste maksimal effekt av produktet.

 • Jeg har andre spørsmål – hvordan får jeg hjelp? Arrow

  Kundemedarbeiderne våre er produktspesialister og rådgivere, som hver ukedag mellom klokken 10 og 15 er klare for å hjelpe deg. Ta kontakt med kundeservice i dag.

 • Finner du ikke svar på det du lurer på? 
  Ta kontakt – vi hjelper deg!

  Effektgaranti

  PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake.

  Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8). For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


  Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.