Spiser du nok fisk? Ta Omega-3 testen

Veldig få nordmenn spiser nok fisk, og de fleste klarer ikke å få i seg nok Omega-3 gjennom et vanlig kosthold. Derfor bruker rundt to millioner nordmenn kosttilskudd i form av tran eller Omega-3 kapsler. Denne testen er utviklet for å spre kunnskap om Omega-3 fiskeolje.

Veldig få nordmenn spiser nok fisk, og de fleste klarer ikke å få i seg nok Omega-3 gjennom et vanlig kosthold. Derfor bruker rundt to millioner nordmenn kosttilskudd i form av tran eller Omega-3 kapsler. Denne testen er utviklet for å spre kunnskap om Omega-3 fiskeolje.

Testen består av 4 spørsmål som forteller deg om du får i deg nok Omega-3 i forhold til det myndighetene anbefaler. Det er forskjell på om du spiser fet eller mager fisk, faktisk er det over dobbelt så mye Omega-3 i fet fisk. Testen tar hensyn til hvor ofte og hva du spiser, ikke hvor store porsjoner du får i deg – men vi har brukt gjennomsnitt store porsjoner som et grunnlag.

Ta Omega-3 testen her

Myndighetenes anbefalinger

Norske og nordiske myndigheter anbefaler 1-2 gram Omega-3 hver dag. Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler 1-2 porsjoner fisk per uke, eller ca 250 mg EPA/DHA pr dag. EPA og DHA er essensielle Omega-3 fettsyrer med litt ulik effekt på kroppen. EPA er viktigst for hjerte- og karsykdommer, mens DHA er viktigst for hjerne og syn. Mennesker har begge stoffene i samtlige celler i kroppen. Kroppen danner imidlertid begrensede mengder av EPA og DHA på egenhånd. Av den grunn er det viktig at kroppen tilføres omega-3-fettsyrer.

Hvordan fungerer denne Omega-3 testen?

For å gjøre resultatet av denne Omega-3 testen så nøyaktig som mulig, har vi identifisert en rekke forskjellige kilder til EPA/DHA og beregnet gjennomsnittsverdier. Denne testen er kun ment som en god indikasjon på om du får i deg nok av de essensielle Omega-3 fettsyrene EPA/DHA.

Hvit/mager fisk: 235 mg pr. porsjon
Fet fisk: 541 mg pr. porsjon
Tran: 1000 mg pr. dagsdose
Omega-3 tilskudd: 530 mg pr. dagsdose

Fet fisk er definert som laks, makrell, sild, ørret. ål, kveite og sardiner.
Hvit/mager fisk er definert som torsk, sei, lyr, abbor, kolje, breiflabb, rødspette, skrubbe, hvitting, hyse, tunfisk og brosme.

Finn ut om du har lavt Omega-3 nivå her!

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8). For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.