Stor test av Omega-3 kapsler 2023

Vi kontaktet et av Europas ledende analyseinstitutt (Institute of Aquaculture, University of Stirling, UK) for å gjennomføre en analyse av de største/bestselgende Omega-3 produktene i Norge. Her finner du resultatet av målingen.

Vi kontaktet et av Europas ledende analyseinstitutt (Institute of Aquaculture, University of Stirling, UK) for å gjennomføre en analyse av de største/bestselgende Omega-3 produktene i Norge. Her finner du resultatet av målingen.

Målingen viser ernæringsmessige forskjeller hos de ulike produktene hva gjelder konsentrasjonen av Omega-3 og fettsyrene EPA/DHA, samt andelen av mettet fett, enumettet fett og omega-6 som du ellers får nok av gjennom et normalt kosthold. Diagrammet under viser konsentrasjon av Omega-3 (målt i volumprosent) i de ulike produktene som er med i målingen:

Testresultat:
Omega-3 konsentrasjon

Figur: Ref. analysedata februar 2023 – Institute of Aquaculture. Merk: Figur viser andelen Omega-3 i produktene målt i volumprosent, ikke den totale mengden Omega-3 du inntar ved å følge produsentens anbefalte dagsdose. Anbefalt dagsdose varierer. Ved inntak av anbefalt dagsdose av alle produsenter i sammenligningen vil mengden være tilstrekkelig til å bidra til hjertets normale funksjon, hjernens normale funksjon og syn (hhv. min. 250 mg EPA/DHA bidra til hjertets normale funksjon og min. 250 mg DHA bidra til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn)

Testresultat:
EPA/DHA (Omega-3 fettsyrer)

Fettsyrene EPA og DHA er langkjedede fettsyrer som inngår i Omega-3, disse fettsyrene er de eneste Omega-3 fettsyrene som har godkjente helsefordeler fra EFSA. (EUs offisielle mattilsyn) Diagrammet nedenfor viser konsentrasjonen av EPA og DHA (målt i volumprosent) i produktene.

Figur: Ref. analysedata februar 2023 – Institute of Aquaculture. Merk: Figur viser andelen av fettsyrene EPA/DHA i produktene målt i volumprosent, ikke den totale mengden EPA/DHA du inntar ved å følge produsentens anbefalte dagsdose. Anbefalt dagsdose varierer. Ved inntak av anbefalt dagsdose av alle produsenter i sammenligningen vil mengden være tilstrekkelig til å bidra til hjertets normale funksjon, hjernens normale funksjon og syn (hhv. min. 250 mg EPA/DHA bidra til hjertets normale funksjon og min. 250 mg DHA bidra til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn)

Testresultat:
Mettet fett, enumettet fett og omega-6

Gjennom et normalt kosthold får vi i oss nok mettet fett, enumettet fett og omega-6, det er derfor ikke nødvendig å supplere med dette gjennom kosttilskudd. Diagrammet under viser nivået av dette (målt i volumprosent) hos de ulike merkene:

Figur: Ref. analysedata februar 2023 – Institute of Aquaculture. Merk: Figur viser andelen enumettet fett, mettet fett og omega-6 i produktene, målt i volumprosent.

Oppsummering av testen

Målt i volumprosent har PurOmega 95% høyest konsentrasjonen av Omega-3 og fettsyrene EPA og DHA, og lavest nivå av mettet fett, enumettet fett og omega-6. Listen nedenfor viser målingsresultatene, sortert etter høyeste Omega-3 konsentrasjon (i volumprosent/%):


Ref. analysedata februar 2023 – Institute of Aquaculture


Her får du 40% rabatt på PurOmega abonnement


Slik er analysen utført:
Institute of aquaculture, et profesjonelt laboratorium på University of Stirling, UK, har på oppdrag fra PurOmega Nordic AS utført en objektiv analyse av ulike Omega-3 produkter i Norge. Analyseinstituttet har stått for analyse av produktene. PurOmega Nordic AS har selv skrevet denne artikkelen og står ansvarlig for publisering av resultatene. Last ned analyserapporten (.pdf) her.

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8). For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.