Dette kan du forvente
av PurOmega 95%

Med PurOmega 95% er du garantert å øke kroppens Omega-3-nivå med minimum 30 prosent i løpet av 120 dager. Men hvorfor er dette egentlig så bra for helsen din? Her gir vi deg svaret.

Med PurOmega 95% er du garantert å øke kroppens Omega-3-nivå med minimum 30 prosent i løpet av 120 dager. Men hvorfor er dette egentlig så bra for helsen din? Her gir vi deg svaret.

Kroppen vår er helt avhengig av Omega-3 for å opprettholde viktige funksjoner og forebygge sykdom. Fordi vi ikke klarer å produsere nok av disse sunne fettsyrene på egen hånd, er vi nødt til å få dem i oss gjennom kosttilskudd eller mat.

Men syns du også at det er vanskelig å få til tre fiskemiddager i løpet av uken? I så fall kan det være en god idé å supplere med et daglig omega-3-tilskudd, og her forteller vi deg hvorfor:

Styrker kroppen fra topp til tå

Omega-3 er en type flerumettet fett og er viktig for mange av kroppens funksjoner – blant annet transport av fettløselige vitaminer og beskyttelse av indre organer. I tillegg er disse essensielle fettsyrene helt nødvendige for normal utvikling og bevaring av syn*.

Omega-3 har også vist seg å være gunstig for hjertet og blodårene våre, og er med på å forebygge en rekke hjerte- og karsykdommer. For hjernen vår – som inneholder mye langkjedet, flerumettet fett – er omega-3-fettsyren DHA spesielt viktig. DHA er med på å støtte flere viktige funksjoner, og ikke minst bidra til sunn utvikling og vekst*. Forskning viser dessuten at sammensetningen av fettsyrer i kosten vår påvirker hvordan vi lærer, og hvordan erfaringer forandrer oss.

Et komplett Omega-3-tilskudd med vitamin D

Siden det kan være vanskelig å få dekket kroppens omega-3-behov gjennom mat i en hektisk hverdag, kan det som nevnt være lurt å supplere med et kosttilskudd.

PurOmega 95% er utviklet for å øke kroppens omega-3-nivå på en effektiv måte. Ved hjelp av moderne teknologi renses fiskeoljen slik at den får høyest mulig konsentrasjon av omega-3-fettsyrene EPA og DHA. Denne renseprosessen gjør det mulig å sitte igjen med minst 95% ren omega-3 og minimalt med unødvendig fett. Omega-3-fettsyrene beholdes i sin naturlige form og tas så effektivt opp i kroppen at vi kan garantere minimum 30 prosent økning av omega-3-nivået i kroppen din – eller pengene tilbake!

Velger du PurOmega 95%, får du også dekket kroppens daglige behov for vitamin D, som spiller en viktig rolle i forbindelse med immunforsvaret, samt oppbygging og vedlikehold av skjelett og tenner. Og siden vi bor i det mørke nord, og solen er vår viktigste kilde til vitamin D, kan det være lurt å ta et kosttilskudd – spesielt i vinterhalvåret.

Hva kan du gjøre i tillegg til å ta PurOmega 95%?

De fleste av oss har godt av å tilføre litt ekstra fisk til kostholdet. Nesten alt av fet fisk, som makrell, laks, sild, ørret, ansjos eller sardiner, er gode kilder til omega-3. Helsedirektoratet anbefaler å spise så mye som 300–450 gram fisk i uken (det vil si to til tre fiskemiddager) for å dekke behovet for omega-3. Fiskepålegg kan også være et godt alternativ.

I tillegg til et sunt kosthold og inntak av kosttilskudd er en sunn hjerne og et friskt hjerte avhengig av fysisk aktivitet og utfordringer. Kondisjonstrening og hjernetrim (for eksempel å lære seg et nytt språk eller lese bøker) styrker kropp og sinn, og hjerneforskning viser at det dannes nye kontakter mellom nerveceller når vi lærer oss nye ting og utfordrer hjernen. Sørger du både for å trimme kroppen og hjernen, og i tillegg dekker ditt daglige omega-3-behov, bidrar du altså til en sunn og sterk hjerne.

Hva nå?

Ta 1–2 kapsler med PurOmega 95% hver dag i forbindelse med et måltid. For best mulig effekt bør kosttilskuddet tas regelmessig. Det er i dag flere tusen personer som bruker PurOmega 95% – et tilskudd som garantert fungerer.

 


*Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon, immunsforsvarets normale funksjon, normale tenner og normale knokler.

Kundeanmeldelser

Solfrid Sandøy
Solfrid Sandøy
«

Det er første gang jeg har tatt Omega-3 kapsler, uten noen form for raping av sur smak

»
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin
«

Setter stor pris på at det er såpass høy prosent ren Omega-3 i PurOmega 95%, og at det er 10 mikrogram vitamin D i den

»

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8). For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.