Derfor har PurOmega effektgaranti

Vi ønsker å vise at PurOmega er det mest effektive Omega-3 produktet i markedet, derfor gir vi gratis blodmålinger til de som ønsker å få dokumentert Omega-3 økningen i kroppen. PurOmega er produsert av høyest mulig kvalitet for å effektivt øke Omega-3 nivået:

  • Vi høyrenser fiskeoljen slik at den får høyest mulig konsentrasjon av de helsebringende Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Denne renseprosessen gjør det mulig å sitte igjen med minst 95% ren Omega-3, og minimal andel unødvendig fett, samt ingen spor av tungmetaller eller giftstoffer.
  • Omega-3 fettsyrene beholdes i sin naturlige form som sørger for effektivt opptak i kroppen. PurOmega har markedets høyeste TG-nivå (+80% triglyserid-nivå) som fremmer raskere og maksimalt opptak i kroppen.

Med denne unike kvaliteten garanterer vi minimum 30% økning av Omega-3 nivå i kroppen din, eller vi gir vi deg pengene tilbake – uansett om du tar andre Omega-3 kapsler eller tran fra før.

Gratis hjemmetest
(Omega-3 index og Omega-6/Omega-3 balanse)

PurOmega gir deg mulighet til å måle økningen av Omega-3 nivået ditt. Helt gratis. 

Ønsker du å få dokumentert effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta resultatet. Etter 120 dager sender vi deg et nytt Omega-3 «Test Kit». Hvis Omega-3 nivået ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Testen gir deg også resultat på din Omega-6/Omega-3 balanse)

 


Eksempel 1:

Hvis ditt Omega-3 nivå er 5,9% ved første måling, garanterer vi et Omega-3 nivå på minimum 7,7% (+30%) etter 120 dager. Dette forutsetter et inntak av en kapsel PurOmega hver dag.

 


Eksempel 2:

Hvis ditt Omega-3 nivå er 7,1% ved første måling, garanterer vi et Omega-3 nivå på minimum 9,2% (+30%) etter 120 dager. Dette forutsetter et inntak av en kapsel PurOmega hver dag.

En optimal Omega-3 indeks (Omega-nivå) er 8%

Datamaterialet for blodprøver i Europa, viser at gjennomsnittlig Omega-3 nivå er på indeks 4%. Ut fra flere store studier er det holdepunkter for at en omega-3 indeks over 8% gir betydelig lavere risiko for å få hjerte- og karsykdommer enn ved lave verdier av omega-3 indeks – men det er også en rekke andre positive helseeffekter av disse Omega-3 fettsyrene*.

Bestill PurOmega med effektgaranti her

 


*Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon, immunsforsvarets normale funksjon, normale tenner og normale knokler.

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake – uansett om du tar andre omega-3 kapsler eller tran fra før.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8).

For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.