Hvorfor bør du velge
PurOmega?

Med PurOmega 95 % får du markedets høyeste konsentrasjon av omega-3 – med effektgaranti. Det betyr at dersom kroppens Omega-3-nivå ikke øker med minimum 30 prosent i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake.

Med PurOmega 95 % får du markedets høyeste konsentrasjon av omega-3 – med effektgaranti. Det betyr at dersom kroppens Omega-3-nivå ikke øker med minimum 30 prosent i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake.

Omega-3 er viktig for mange av kroppens biologiske funksjoner og bidrar blant annet til normal utvikling av syn, hjerne og hjerte*. Fordi det ofte er vanskelig å få i seg nok Omega-3 gjennom ordinært kosthold, kan det vært lurt å supplere med et kosttilskudd.

Ref. analysedata juni 2020 – Institute of Aquaculture

Med PurOmega 95% får du markedets mest konsentrerte Omega-3 fra viltfanget fisk, med markedets minste andel av unødvendig fett (som mettet og enumettet fett). Helt uten spor av tungmetaller og giftstoffer.

Effektgaranti:
Økt Omega-3-nivå eller pengene tilbake

Det finnes mange omega-3-tilskudd på markedet, men det er store forskjeller når det gjelder omega-3-nivå. Noen produkter inneholder lite omega-3 og mye omega-6 og -9, som kroppen i utgangspunktet ikke trenger tilskudd av.

PurOmega 95% består av fiskeolje produsert ved hjelp av en renseprosess som gjør det mulig å sitte igjen med minst 95 % ren Omega-3 – helt uten spor av tungmetaller eller giftstoffer. Fettsyren beholder også sin naturlige form og tas dermed mer effektivt opp i kroppen. Dette gjør at vi kan garantere en økning på minimum 30 prosent av Omega-3-nivået i kroppen din – eller pengene tilbake!

PurOmega har effektgaranti som garanterer en økning på 30% av Omega-3 nivået i kroppen på 120 dager

Det skal være enkelt å få i seg nok Omega-3

Med PurOmega 95 % er det enkelt å få i seg nok Omega-3. Én kapsel om dagen dekker kroppens behov for både Omega-3 og vitamin D. PurOmega 95% er produsert i en oksygenfri atmosfære og pakket i nitrogenfylte blister, noe som forhindrer harskning og oksidering. I tillegg gir ikke de vegetabilske kapslene oppstøt eller ettersmak av fisk.

Med vår enkle abonnementsløsning får du produktet rett i posten, selvfølgelig med fri frakt og ingen bindingstid. På den måten har du alltid Omega-3 i hus, helt stressfritt og uten fordyrende mellomledd.

Fiskeoljen er sertifisert av Friends of the Sea, Sustainable Seafood Ecolabel og The International Fish Oil Standards – et kvalitetsstempel som er viktig for oss og ikke minst for miljøet.


Velg en Omega-3 som garantert fungerer. Her kan du bestille PurOmega 95%. Har ikke Omega-3 nivået økt med minimum 30 % i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake!

 


*Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. Vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon, immunsforsvarets normale funksjon, normale tenner og normale knokler.

Kundeanmeldelser

Solfrid Sandøy
Solfrid Sandøy
«

Det er første gang jeg har tatt Omega-3 kapsler, uten noen form for raping av sur smak

»
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin
Sonja Elise O’Brien Lillebostad-Piccolin
«

Setter stor pris på at det er såpass høy prosent ren Omega-3 i PurOmega 95%, og at det er 10 mikrogram vitamin D i den

»

Effektgaranti

PurOmega 95% er spesielt utviklet for å effektivt øke Omega-3 nivået i kroppen. Hvis Omega-3 nivået i kroppen din ikke øker med minimum 30% i løpet av 120 dager, får du pengene tilbake.

Ønsker du å måle effekten av PurOmega 95%, sender vi deg et Omega-3 «Test Kit» helt gratis. Dette bruker du til å ta en enkel fingerprikk-blodprøve hjemme. Blodprøven sendes til et eksternt analyseinstitutt, og etter 10-14 dager vil du motta ditt resultat. Nytt Omega-3 «Test Kit» sendes automatisk til deg etter 120 dager. Hvis Omega-3 nivået ditt ikke har økt med minimum 30% fra første til andre analyse, gir vi deg pengene tilbake for kostnadene du har hatt ved å abonnere på PurOmega 95% kapsler. (Eksempel: Har du en Omega-3 indeks på 4,8 ved første analyse, garanterer vi en Omega-3 indeks på minimum 6,24 (+30%) ved analyse nummer to etter 120 dager (innta minimum en kapsel PurOmega 95% hver dag i disse 120 dagene). Obs: Garantien gjelder ikke for de med allerede anbefalt omega-3 nivå (over indeks 8). For å få refundert kostnadene dine, må du sende oss Test-ID for dine to analyseresultater. (Test-ID følger med i hvert Omega-3 Test-Kit). Analysene må være utført med 120 dagers mellomrom.


Når du bestiller PurOmega 95% vil du motta en link til et bestillingsskjema hvor du kan aktivere effektgarantien ved å fylle ut et bestillingsskjema. Dette er helt gratis. Bestillingen må gjøres innen 2 timer etter at bestillingen av PurOmega 95% er utført.